De ce folosim templateurile
     media: 3.67 din 3 voturi

11.10.07
18:02
De ce nu? Este evident ca avem nevoie de templateuri. Pentru ca nu toti dispunem de talent, instrumente si abilitatile de a realiza o grafica placuta pentru pagina proprie. De obicei gasesti templateuri care iti satisfac nevoiele estetice. Cand insa nu gasesti, poti apela la un designer care in prima faza iti va da un set de templateurile de-ale lui din care sa alegi.

Daca vrei ceva original si apelezi la un designer si ii si precizezi ca vrei ceva original, acesta iti va realiza un demo intr-un program de gafica. Si veti lucra impreuna pe o macheta pana cand designul devine ceea ce iti doresti. Cert este ca pagina pe care o vrei nu poate fi realizata la un standard mai scazut decat templateurile.

In concluzie, templateurile sunt foarte bune pentru incepatori si profesionisti deopotriva. Ele asigura estetica pe internet o data prin prezenta si a doua oara prin standardele de calitate pe care le impun. Personal prefer folosirea unor templateuri in cazurile de lipsa de experienta in design.

Templateuri gratis: www.oswd.org ; www.templatesbox.com ; themes.wordpress.net
Pentru inspiratie, celebrul: www.templatemonster.comComentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare