Scopul blogurilor
     media: 5.00 din 2 voturi

10.10.07
15:16
Motivatiile pentru care unii si altii isi construiesc un blog variaza de la simpla curiozitate pana la necesitate. De la copii de clasa a 5-a pana la jurnalisti celebri, toata lumea are sansa de a fi citit. Cert este ca dintr-un motiv sau altul, cu sau fara continut, original sau copy&paste, simple poze sau filmulete pe youtube, blogurile sunt la moda si se raspandesc rapid.

Tratand partea serioasa, autorii de articole din diverse domenii, au ocazia de a-si publica portofoliul. Jurnalistii au posibilitatea de a avea la indemana intreaga colectie a propriilor articole, iar tinerii debutanti pot avea norocul de a fi recunoscuti de catre comunitate. Vorbim aici desigur despre bloguri utile si de calitate.

Scopul blogurilor, in final, este de a comunica, de a-ti pune la dispozitie ideile, observatiile, intregii comunitati. Incepand de la o simpla joaca poti ajunge sa ai o colectie impresionanta de insemnari, iar in masura in care ele sunt frumos inghegate si argumentate sa primesti feedback pe masura.Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare